Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Aixam CITY

Premium

Prijs
14.599
Vakgarage Auto ter Riet BV
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Overig
Meer tonen
Extra informatie

De Aixam City Premium is standaard voorzien van a.b.s. met e.b.d. remsysteem, parkeersensoren achter, achteruitrijcamera, radio-mp3-usb-bluetooth. Optioneel zijn er de optie's schutbord bagageruimte ( ⬠53,-) en bordeaux rood/zwart dashboard ( ⬠0,- ) komt nog bij de prijs op. De rijklaarprijs is ⬠14.599, + 53,- + verwijd. bijdrage ⬠92,- = ⬠14.744,-. Het betreft een nieuwe Aixam met 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar mobiliteitsgarantie. Meerdere kleuren leverbaar. Private leasevanaf ⬠338,- per maand en eigendomslease vanaf ⬠226,- per maand. Vraag voorwaarden.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions